Přijďte k nám na Meatology

16. únor 2016

Zveme vás na speciální masové menu našeho šéfkuchaře Radka Hasmana. Podívejte se, co si pro vás připravil:

Předkrm - výběr malých bruschett
paté z kuřecích jater telecí s omáčkou z tuňáka 
hovězí carpaccio
jehněčí brzlík

Mezichod
ravioli plněné perličkou, 
cibulové pyré a artyčoky

Hlavní jídlo
I-bone 400g 
hovězí pupek 300g 
telecí kotleta 400g 
jehněčí hřebínek 300g

Přílohy
restované baby brambory grilovaná kořenová zelenina parmazánová bramborová kaše salát ze zelených listů

Omáčky
domácí zauzená bbq omáčka 
omáčka ze zeleného pepře 
omáčka z černých lanýžů

Rezervujte si své místo na tel.: 220 610 065
nebo na našem Restu.